Biomag prehranski dodatki in magnetena voda.
 
Biomag – pulsed magnetic therapy
Profesionalne medicinske naprave in aplikatorji za pulzno magnetoterapijo.
 


Biomag prehranski dodatki in magnetena voda.

Kombinacija uporabljanja pulzirajoče magnetoterapije BIOMAG s prehranskimi dopolnili

Izdelek Ortomineral (vsebuje Kondroitin sulfat, MSM - glukosami-ethylsulphonylmethan, Boswellia ekstrakt, Acerola - manganov glukonat, kot tudi magnezijev stearat) in izdelek Ortogen (vsebuje encimsko ločeni kolagen, L-askorbinsko kislino, citronsko kislino in Sorbit), sta bila uvedena na trg za potrebe uporabnikov aparatov BIOMAG, na podlagi priporočil zdravnikov specialistov. Obe snovi sta namenjeni za doseganje največjih možnih pozitivnih učinkov magnetoterapije BIOMAG na gibalne organe.

 

Biomag food supplements. Ortogen and Ortomineral.

 

Zaradi uporabe magnetoterapije, se da gradbene materiale v proizvodih Ortomineral in Ortogen, bistveno bolje vključiti v tkivih, regeneracija pa je bolj učinkovita in učinki magnetoterapije večji.

Iz teh razlogov priporočamo bolnikom, ki trpijo zaradi artroze, artritisa, degenerativnih stanj hrbtenice in okvare mišično-skeletnega sistema, na splošno in dolgoročno, vzajemno uživanje izdelkov Ortomineral in Ortogen združeno z uporabo pulzirajoče magnetoterapije BIOMAG.


Na vrh

Masažni geli in kožna kozmetika Biomag® - dopolnilo za kompleksno nego telesa


Na vrh

Proces obdelave vode - magnetena voda

Magnetising of water and food. Proces magnetizacije določa vodi posebne in biološko pomembne funkcije. Voda postane mehkejša (površinska napetost se zmanjša) in okus vode je boljši. Priporočljivo je izpostavljanje vode postopku magnetenja za 15 minut do 4 ur. Proces magnetizacije poteka hitreje in učinek traja dlje, če kuhano tekočino ohladimo v magnetnem polju. Ta postopek je uporaben zlasti pri pripravi zeliščnega čaja. Možna je celo magnetizacija hrane, predvsem sadja z visoko vsebnostjo vode. Za običajne terapevtske namene je voda izpostavljena delovanju severnega bio pola. S poskusi je bilo dokazano, da magnetena voda krepi imunski sistem, ima regulativne učinke na prebavilih, kaže proti sklerotične učinke ter deluje pomirjevalno na živčni sistem.
Z napravo Biomag® je priprava namagnetene vode v domačem okolju zelo enostavna. Na primer steklenico vode postavimo v obroč in poženemo določen program (31). Voda kaže zelo dobre razstrupljevalne učinke in na splošno prispeva k ohranjanju in izboljšanju kakovosti presnovnih procesov.


 

Biomag ustekleničena voda

Biomag table water.

 

 

Promocijski izdelki

Biomag cup.Biomag pen.

 

 

HORNÍ NAVIGACE

 
 

Biomag
Profesionalne medicinske naprave in aplikatorji za pulzno magnetoterapijo.